Pse po rren se "Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë"

0
3545

Pse po rren se “Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë”

Sot dëgjojmë nga një pjesë e popullit çdo herë të njëjtin refren: “Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë”

Ndërsa kur i pyet të tregojnë ndonjë masakër që është bërë në këto 500 vite nga Perandoria Osmane, heshtin dhe nuk gjejnë asnjë të vetme.

Ndërsa kur kemi pasur punë me shkaun, mesatarisht çdo muaj ka ndodhur një masakër në Kosovë. Dmth është lehtë të dallohen armiqtë e vërtetë por fatkeqësisht ky popull është manipuluar me propaganda gjigante dhe nuk e kanë lehtë të dalin nga kjo lloj kome e manipulimeve.