Putin flet për kohën kur ishte pa brekë dhe barkun bosh (Foto)

0
164
Vladimir Putin ka shkruar një kolumne (diçka që ndodh shumë rrallë), duke treguar ngjarje të prindërve të tij që i mbijetuan bllokadës së Leningrad-it, vëllanë e tij të vdekur dhe detaje personale me Luftën e Dytë Botërore.

Ai ka treguar se si i kishte shpëtuar nazistëve. Një ditë, ushtarët gjermanë kur ndoqën babanë e tij, presidenti aktual rus kishte shpëtuar duke qëndruar në një moçal për shumë orë i zhveshur dhe bark thatë.
 
“Vëllai im vdiq prej difterisë gjatë bllokadës së Leningradit. Unë një ditë mbeta në një moçal, barkun thatë dhe pa veshje”, shkruan ndër të tjerash Vladimir Putin, i cili duket se në këtë formë po mundohet të përmirësoj imazhin e tij të keq që ka në botën perëndimore.
 
Ai po kritikohet shumë për mbështetjen e rebelëve rus në Ukrainë dhe aneksimin e krahinës ukrainase të Krimesë .kohaislame