Qosja: Bashkimi i shqiptarëve, i pashmangshëm

0
177
Akademik Rexhep Qosja ka thënë se bashkimi i shqiptarëve do të ndodhë një ditë.

Ai ka vlerësuar se kjo ide ka lëvizur historinë shqiptare, duke çlirur edhe Kosovën.
Për ikjet masive të qytetarëve të Kosovës, Qosja ka fajësuar udhëheqësit e shtetit të Kosovës. Mjaft kritik Qosja është shprehur edhe ndaj privilegjeve të pushtetarëve dhe pasurimit të shpejtë të tyre.kohaislame