Qytetarët u skandojnë funksionarëve të BDI-së me: e meriton o idiot!

Shtohet trusnia sociale ndaj funksionarve te BDI-së

Në gati gjithë komunat shqiptare në Maqedoni ku shfaqen funksionarët partiak ose shtetëror të BDI-së këto ditë më shumë hasin në trysni sociale nga popullata shqiptare. Duket se kjo është një prej arsyeve se pse BDI si strategji në marrëdheniet me publikun tani ka zgjedh formate qē nuk kerkojnë domosdoshmerisht prezencë të ndonjë numri te madh te njerezve. Andaj mjaftohen me tubime te vogla promotive kinse të projekteve dhe planeve per fushate zgjedhore. Pervec kesaj raportohet se disa prej funksionareve me te perfolur te BDI-së gjate dites hasin edhe ne fishkellime ose skandime kunder tyre gjate prezences se tyre ne vende publike. Jo me larg se dje ne qender te Shkupit dy funksionare te BDI-së nga ish ministrat e kesaj partie kane qene cak i sulmit verbal dhe ofendimeve qe ua kane be disa persona duke ju skanduar nga pas me fjalet: përfuni, hidhja futja dhe meriton o idiot!/Almakos

Artikulli paraprakAmbasadori grek Lalakos: Maqedonia po përdorë dhunë ndaj refugjatëve
Artikulli vijuesAnketa e fundit: Lëvizja BESA i afrohet BDI-së