Range Rover Sport vs. Porsche Cayenne GTS

0
233

Që nga debutimi i 2006, Range Rover Sport ka ende një pamje të mrekullueshme, kështu që shumë pak ndryshime i janë bërë deri në modelet e fundit. Në këtë përballje është zgjedhur një model Supercharged i vitit 2008, vit i cili solli edhe Porsche Cayenne, një makinë S Turbo.

 

Land Rover Range Rover Sport Supercharged

Çmimi bazë: 71,175 USD

Motori: 4.2-liter supercharged V8

Fuqia: 390 hp deri në 5,750 rpm

Karburanti: Qytet: 12 litra; Urbane: 18 litra

 

Performanca – 14/20

Dizajni i jashtëm- 16/20

Dizajni i brendshëm- 7/10

Sistemi audio/aksesorët – 8/10

Çmimi – 12/20

Udhëtimi – 13/20

Gjithsej pikë – 70/100

 

 

 

Porsche Cayenne GTS

Çmimi bazë: 69,300 USD

Motori: 4.8-liter V8

Fuqia: 405 hp deri në 6,500 rpm

Karburanti (automatik): Qytet: 13 litra; Urbane: 18 litra

 

Performanca – 19/20

Dizajni i jashtëm – 17/20

Dizajni i brendshëm – 7/10

Sistemi audio/aksesorët – 8/10

Çmimi – 17/20

Udhëtimi – 18/20

Gjithsej pikë- 86/100

 

 

 

Dhe fituesi është…

Pas gjithë testimeve Land Rover Range Rover Sport Supercharged është një konkurent i denjë për llojin e vet, por kur krahasohet me Porsche Cayenne GTS, duket se pranon humbjen.