Vazhdojnë përmbytjet në jug të Shqipërisë

0
259

Përmbytjet në jug të Shqipërisë vazhdojnë të kërcënojnë disa zona.

Policia dhe trupat ushtarake kanë evakuuar qindra familje në rrethet e Vlorës, Gjirokastrës dhe Beratit.

Shumë zona kanë mbetur pa energji elektrike.

Policia u ka bërë thirrje banorëve që të anulojnë planet e udhëtimit, pasi, në ditët e ardhshme, priten shira intensivë.

Nga përmbytjet është përfshirë edhe pjesa veriperëndimore e Greqisë.

Por, fatmirësisht, në asnjërin vend nuk janë raportuar viktima.