Rrengaxhiu i Youtubes Jack Jones thotë Kurani është shumë i "fuqishëm"

Është një nga njerëzit që merret me rrengje duke bërë video provokatore në Youtube, por ai ka postuar një fotografi duke përshkruar: “Ky libër është shumë i fuqishëm”

Ai edhe u kthehu komentet atyre që e shanin për këtë, por edhe atyre që e pyesnin se pse po e lexon Kuranin.

twiitt

Duke iu përgjigjur këtyre komenteve urrejtëse, Jack shkroi: “Nuk mund ta besojë injorancën e njerëzve në komente. Është një libër dhe që flet për të qenë i dashur dhe i lumtur sikur të gjitha fetë. Dhe këtu janë aspektet më të mira që mund ti kemi ne si njerëz, për çdo kënd që ka ide negative dhe aman ndaloni së qeni kaq mendje ngushtë”.

Kishte edhe nga ato komentet që e përkrahnin për leximin e Kuranit, ku i thoni se edhe ata do ta lexonin, por kishte edhe të tjerë që kishin filluar leximin e Kuranit gjithashtu. Ata edhe i kërkuan në fund kur ta lexojë tu jap një koment se çfarë ka kuptuar nga Kurani./KohaIslame

Artikulli paraprakKy është muslimani nga Spanja, që bëri 9,000KM për të shkuar në Meke
Artikulli vijuesInvestimi i dështuar izraelit në Shkup dhe muzeu i VMRO-së – lëndët që hap sot PSP-ja