Rusia dhe Serbia do të realizojnë një stërvitje të përbashkët ushtarake

0
175

Forcat ajrore të Rusisë dhe Serbisë do ta realizojnë stërvitjen e parë të përbashkët në territorin e Serbisë, ka njoftuar të dielën agjencioni rus “Sputinik”, duke u thirrur në njoftimin e ministrisë së mbrojtjes ruse, përcjell “SHENJA”.

“Pilotët e forcave ajrore të Rusisë dhe mbrojtja kundër ajrore e Serbisë për herë të parë do të realizojnë ushtrime taktike ‘Bars 2016’ në territorin e Serbisë”, thuhet në njoftimin e ministrisë së mbrojtjes ruse, pa caktuar datën dhe vendim e mbajtjes së ushtrimit luftarak.