RussiaGate: Raporti i MI6 për marrëdhëniet mes Rusisë dhe Trump është “70-90% i saktë”

Në një seri zbulimesh të bëra për gazetarin e The Guardian Luke Harding, për librin e tij “Bashkëpunimi: Si e ndihmoi Rusia Donald Trumpin që të fitojë”, ish agjenti i MI6 rindërton kontaktet, tejet mbresëlënës, mes fushatës së Trumpit dhe Kremlinit, duke thënë se, kur informacionet në zotërim të shërbimeve britanike u kaluan tek kolegët amerikanë, këta i pritën me “përçmim”. /

Artikulli paraprakPërse i humbi zgjedhjet Hillary Clintoni
Artikulli vijuesIsak Njutoni ishte gjeni, por edhe ai humbi miliona…