Sa 6-ta shikoni? Bëni testin e syve vetëm për dy minuta (VIDEO)

0
1033

Erdhi momenti të bëni një test të shpejtë shikimi. Duhen vetëm dy minuta nga koha juaj. Në video do të shfaqen me radhë dy simbole të ndryshme nga të tjerat, shkronja, numra etj. Kjo është pjesa që do t’iu vështirësojë dhe do testojë nëse shikimi juaj është i mprehtë, sa që brenda pak sekondave të dallojë dy simbolet e ndryshme.

Provoni dhe paçi fat…