Sa varen studentët nga prindërit për financimin e studimeve?

Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, kemi anketuar disa studentë se a varen financiarisht nga prindërit, apo vetë financohen.

Shumë nga ta thanë se iu ndihmojnë prindërit pasi janë të papunë, por edhe ata që punojnë, kanë paga të pamjaftueshme dhe u duhet ndihma e prindërve për të studiuar.

 

Artikulli paraprakNxënësit kërkojnë të hiqet testimi ekstern
Artikulli vijuesVotime në Kosovë për zgjedhjet presidenciale serbe, OSBE-ja i cilëson të qeta