Sarkozi: Kam humbur zgjedhjet shkaku i Vëllezërve Musliman

0
237

Sarkozi ish presidenti i Francës nuk ka gjetur koment tjeter për te arsyetuar dështimin e tij, në menaxhimin e punëve të brendshme te Francës dhe të jashtme, perveq Vellezerve Musliman. Deshtimet e tij quan në fitore rivalin e tij te majt Holand.

Sarkozi hodhi akuza ndaj Dr Tarik Ramadan, nipit të themeluesit të Vëllezërve Musliman si shkaktarë të uljes se popullaritetit te tij, si dhe thirrjeve te tij qe të mos votohet Sarkozy.
Dr Tarik mban një master dhe doktorature në filozofine dhe letërsine franceze dhe është ligjerues i shkencave te Islamit në universitetin e Oxfordit në Britani dhe Universitetin e Freiburgut në Zvicër/mesazhi./kohaislame