Selekcionuesi i kombëtares Di Biasi me Hoxhë Ahmed Kalajen

0
454

Trajneri i Kombëtares italiani De Biasi në foto bashkë me Hoxhën nga Tirana Ahmed Kalaja dhe fudbollistin Mërgim Mavraj, ata sot jan lut për fitore të ardshme siç shprehet faqja në facebook “Xhamitë e Tiranës”.