Selman el Aude nesër hutben e mban në qendër të Tiranës (Xhamia Et'hem Beu)

Njoftim!

Të nderuar besimtarë! Në kuadër të vizitës së tij si i ftuar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, thirrësi dhe mendimtari i njohur nga Arabia Saudite Pr.Dr. Selman el-Aude nesër do të mbajë hutben e xhumasë në Xhaminë e Et’hem Beut. Janë të ftuar të gjithë besimtarët.

Artikulli paraprakSllupçani, fshati i luftës i lënë në harresë (VIDEO)
Artikulli vijuesNdërron jetë muhadithi shejh Shuhajb Arnauti