Serbët ndalin rindërtimin e shtëpive në veri

0
152

Protestues serbë e kanë penguar ndërtimin e shtëpive në veri të vendit të cilat ishin paraparë ne kuadër të aksionit “Ndihmo edhe ti”.

Ndërprerja është bërë për shkak se punëkryesit janë kërcënuar nga serbë të cilët ishin paraqitur si zyrtarë, por pronari i kompanisë punuese nuk ka qenë në gjendje të njohë këta persona para policisë.
Këtë lajm për RTK e kanë konfirmuar zyrtarë të komunës së Mitrovicës dhe të Policisë rajonale.
Ata thonë se punimet do të rifillojnë shumë shpejt por ata nuk caktojnë ndonjë afat kohorë./Ind/kohaislame