SHBA u’a bllokon llogaritë politikanëve maqedonas

0
203
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë marrë vendim për bllokim të llogarive bankare të politikanëve dhe biznismenëve që janë të afërt me pushtetin.
 
Portali maqedonas Ohridsky, transmeton që ky vendim është marrë si pasojë e dyshimeve për krime dhe korrupsion.