Shefi i policisë, i puth kokën të "burgosurit ideal" në momentin e lirimit

0
241

Një shef i policisë nga Arabia Saudite, i puth kokën një të burgosuri nga Bangladeshi, në momentin e lirimit të tij pasi u pagua çmimi i gjakut prej SR300,000 nga një organizatë bamirëse. Mohammed Ali Akbar, u burgos pasi shkaktoi vdekjen e një njeriu në një aksident me makinë dhe nuk ishte në gjendje për të paguar paratë e kërkuar për të shlyer gjakun.

Zyrtarët e policisë në Dawadmy thanë se ai ishte i burgosur ideal. Akbar besonte se ai do të shpenzojnë tërë pjesën e mbetur të jetës së tij prapa grilave, para organizata bamirëse Itihad Al-Rajhi, doli papritmas me të hollat e grumbulluara. Kjo video tregon momentin kur ai u tha se ai do të lirohet.