VIDEO – Kërkes nga ambasada e Holandës për takim me Hoxhën Bekir Halimi

Një ngjarje tejet interesante tregon hoxha nga Shkupi Bekir Halimi në një ligjeratë të mbajtur në Zvicër, ngjarja ka të bëj kur një kohë nga Ambasada e Holandës në Shkup vjen një informacion ku kërkohet takim mes hoxhë Bekir Halimit dhe ca akademikëve Holandez, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

 

https://www.youtube.com/watch?v=A30trN-z6p8

Artikulli paraprakShërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!
Artikulli vijuesFADILI