Shiu, Vërshimet, Tërmeti – Hoxhë Jusuf Hajrullahu (VIDEO)

0
252

Hoxha i nderuar nga Shkupi në një Hutbe Xhumaje flet për Shiun, Vërshimet dhe Tëtmetet që kan kapluar trojet tona kohëve të fundit për më shum klikoni më poshtë: