Unë nuk e kam ditur: A mund të flutruojë njeriu vetëm nga balonat

0
287
 
Që kur ishim fëmijë gjithmonë kemi kërkuar që të ketë një element i cili na ndihmon të fluturojmë jashtë, një ide e tillë janë edhe balonat me helium, përdorimi i balonave të mbushur me helium i bëjnë sot realitet ëndrrat tona 
 
National Geographic tentoj ta bëjë këtë, por jo me balona të vegjël, por balona të mëdhenj, tullumbacet e tilla kur janë plotësisht të fryra do të kenë një diametër prej dy metra e gjysmë, dhe do të mbajnë mbi 7 metra kub helium, e cila ndihmon të ngriten vetëm për 7 kilogramë./kohaislame.com