Shokon zyrtari i CIA: Të gjitha sulmet terroriste janë mashtrim, ose të detyruara nga FBI

Robert David Steele është një oficer amerikan i zbulimit të Forcave të Armatosura të Shteteve të Bashkuara, i cili në “Trupat e Marinës” ka punuar për 20 vjet si një ish-agjent i CIA-s.

Ai këtë herë ka goditur rëndë me deklaratën rreth luftës kundër terrorizmit.

Ka shokuar kur ka thënë se “Shumica e sulmeve ishin të sajuara”.
Këto sulme sipas tij janë krijuar nga një shërbim sekret.

“Shikojeni mirë çdo sulm terrorist, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara. Të gjitha janë të qëllimshme dhe mashtruese ose të detyruara nga FBI”.

“Fakti është se ne tani kemi qytetarët FBI që nxisin terrorizmin”.

Ai gjithashtu theksoi se shumica e terroristëve dhe shumicën e sulmeve terroriste janë të bëra nga shërbimet tona të sigurisë.

Për shembull, çdo incident terrorist kemi pasur në Amerikë ishte nën sulm “flamur të rreme”.

“Shkatërrimi i monumenteve të vjetra të kulturave të lashta është edhe një operacion i fshehur, kjo nuk është diçka që do të ketë terroristë punuar normalisht. Asnjë nazistët shkatërruan monumente në një masë të tillë. Ne me të vërtetë jemi në një azil i çmendur”, deklarata që shkaktoi alarm në publik, edhe pse ajo e dinte shumë para kësaj, dhe ndërsa çelikut nuk është i vetmi që pretendon për të jetuar në drejtorëve teatër çmenduri unike kontrolluar”.

Ai i tha të vërtetën, dhe e vërteta është se ne të gjithë jemi të mashtruar. “Ata luajnë me jetën tonë. Modelet dhe tregimet që ata duan”.

Fjala çeliku mund të shihet më poshtë në 12 minuta dhe 30 sekonda.

Artikulli paraprak“KEDS-i nuk iu shit vëllait turk, por e blenë ata që e shitën” [video]
Artikulli vijues”Plaku i pleqnive” Hysen Mala (Video)