Shqiptari 22-vjeçar shfrytëzon autostopin për udhëtim (Video)

0
261
Nexhmendin Kalisi, është 22 vjeçari, nga Hani i Elezit, i cili për tri vite radhazi e ka shfrytëzuar autostopin për të udhëtuar nga komuna e tij deri në qytetin e Shkupit.
 
Ai, në storien e mëposhtme tregon për eksperiencat dhe vështirësitë gjatë rrugëtimit të tij trevjeçar në relacionin Han i Elezit-Shkup.
 
Ndryshe, Nexhmedini është në fund të studimeve në degën e gazetarisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe punon si gazetar në një radio në Shkup.