Si ta largojmë hidhërimin?

Largoje me duane e profetit Junus:

“La ilahe il-la ente subhaneke ini kuntu minedh-dhalimin.”

“Nuk ka te adhuruar me merite pervec Teje, i Paster je nga cdo e mete dhe une jam prej te padrejteve.”

Artikulli paraprakHistoria e djalit që shihte harame
Artikulli vijuesBëhu udhëtar që le gjurmë të mira pas vdekjes tënde