Si të krijoni një helikopter për fëmijët tuaj në kushte shtëpiake (Video)

Krijimi i gjerave të mëdha kërkon mjete specifike kushte dhe kosto të lartë,por krijimi i një helikopteri për fëmijet tuaj kurrë nuk ka qenë me lirë dhe më i lehtë për tu bërë.

Andaj Kumti për ju ka sjell një video se si bëhet helikopteri në detale./Kumti.com

Artikulli paraprakSi ta heqim qelësin e thyer nga një motor
Artikulli vijuesSi ti paketoni teshat për udhëtim (Video)