Si ti paketoni teshat për udhëtim (Video)

Kur udhëtojmë, është e rëndësishme që teshat të pakohen në mënyrë efikase, të organizuar dhe të zgjuar.

Unë tregoj një metodë për të rrokullisur rrobat tuaja në një pako të ngushtë që e bën atë kompakt dhe të lehtë për t’u transportuar. Rolling rrobat tuaja është një mënyrë e shkëlqyer për të parandaluar rrudhat dhe për të ruajtur hapësirën. Kur rrotulloni veshjet, mund të përshtateni më shumë se normalisht, duke i palosur ose duke vendosur vetëm rrobat në qesen tuaj.

Kjo gjithashtu mund të përdoret për gjëra të tjera përveç udhëtimit, si çdo herë që lëvizni veshjet dhe dëshironi të ruani hapësirën. E njëjta metodë mund të përdoret edhe në rroba të tjera, të cilat nuk i kam treguar këto pantallona të shkurtra. Të cilat janë mbështjellë në të njëjtën mënyrë pantallonat u mbështjellë. Sendet e vogla të veshjeve të tilla si çorape dhe mbathje mund të vendosen në krye të një T-shirt dhe të mbështjellë brenda këmishës./Kumti.com

Artikulli paraprakSi të krijoni një helikopter për fëmijët tuaj në kushte shtëpiake (Video)
Artikulli vijuesKëto janë forcat speciale që arrestuan 11 princat Saudian