Si të ngjitim plastikat e thyera

Na ka ndodhur shpesh që të na thyhen gjëra nga plastika dhe duke qenë se skishim se cfarë tu bënim i hudhnim.
Ndodh që ato të jenë lodra të fëmijëve, kove, enë të tjera kuzhine apo vegla pune.
Por ja një udhëzues shumë i qartë se si mund t’i rregullojmë elementet që janë të ndërtuara nga plastika.
Ju lutem shihni videon më poshtë dhe nëse u pëlqen ndajeni me të tjerët.

Artikulli paraprakDallimi me rripin e sigurisë dhe pa të në rastet të një përplasje me veturë
Artikulli vijuesSekretet e “Jakuzas”, mafia më e rrezikshme japoneze