Dallimi me rripin e sigurisë dhe pa të në rastet të një përplasje me veturë

Dallimi me rripin e sigurisë dhe pa të në rastet kur ndodhin përplasjet me veturë.
Shumica nga ne e nënvlerësojmë rëndësinë që ka rripi i sigurisë, shumë prej nesh ndodh ta dinë pjesërisht rëndësinë por nuk e respektojnë ngase mburren me shkeljen e ligjit sic është zakon i shpeshtë tek shqiptarët.

Por besoj që kjo video ju konkretizon sado pak rëndësinë dhe që përveç frikës nga gjobat, do ta përfillni bartjen e rripit për shkak të sigurisë suaj, fammiljarëve dhe miqve tuaj.

Artikulli paraprakPër të gjithë shqiptarët. Si duhet të kyçemi dhe të dalim nga rrethi në komunikacion
Artikulli vijuesSi të ngjitim plastikat e thyera