Si të shumëzoni me kokën tuaj shpejt dhe lehtë (Video)

Si mund të shumezoni në kokën tënde? Matematika mendore është e lehtë – duke përdorur këtë mashtrim për të riprogramuar trurin tuaj për të shumëfishuar shpejt dhe me lehtësi. Ky mësim tregon këshilla se si të shumoheni më shpejt se kurrë!./Kumti.com

Artikulli paraprakSi të shumëzoni me gishta (trika matematikor) (Video)
Artikulli vijuesSi ta gjeni përqindjen në menyrë shumë të shpejtë (Video)