Si të skuqni vezë të pëlqyeshme estetikisht?

0
273

Në fakt është shumë e lehtë të skuqësh një vezë, por ndonjëherë nuk e realizojmë dot nga pikëpamja estetike. Ja si duhet të veproni që veza e skuqur të jetë ashtu siç ua servirin në restorant. Gjithashtu, në këtë formë, ju mund ta fusni edhe brenda tostit tuaj dhe ta merrni me vete në punë.