Si ti zbardhoni dhëmbët në shtëpi për 3 minuta

0
946

Si ti zbardheni dhëmbët tuaj në shtëpi në vetëm 3 minuta në vitin 2018 me sendet shtëpiake.

Të gjitha që ju duhet është kjo:
– sode buke (bikarbonat natriumi)
– limon (ju mund të përdorni acid limoni .. gjë të njëjtë)
– furçë dhëmbësh
Përzieni sode buke me lëng limoni derisa të përfundoni me një paste … përdorni atë për të pastruar dhëmbët.
Bëni atë 2 herë në javë për 3 javë./Kumti.com

P.S. për njerëzit që mendojnë se kjo është acidike dhe ha larg smaltin tuaj:
Para së gjithash keni tre shtresa smalt, së dyti nëse keni bërë shkencë ju do të keni bërë një eksperiment në të cilin neutralizoni një bazë (hidroksid natriumi) me një acid (acid klorhidrik) dhe kur dy përzierje neutralizojnë të mos jenë as acid ose bazë, por neutrale. Ky është parimi i njëjtë dhe për këtë arsye ka sode shumë më tepër për të siguruar që ph është më themelore sesa acidi.