SKANDAL !! SKANDAL !! – Shiko çfarë thotë ky hoxhë për thikën!

0
2471

Njëherë një “humorist” kishte pas dashtë me zënë ngusht një hoxhë dhe i thotë:

O Hoxhë A bënë thikën me ma dhënë me përdorë?

Hoxha ia kthen: Po si nuk bënë!

O Hoxhë por unë me thikën tënde preva mish thiu dhe hëngra (dhe fillon të qesh)

Kurse hoxha i’a kthen: Ani djalo se me atë thikë un bëj synetime 😀

 

(Ky tregim ishte një shaka si pasojë e fushatës së shumë portaleve antiislame që miren me fjalime të hoxhallarëve) ndërsa ju xhemat shpërndajeni këtë link!

p.s – Foton e Hoxhës Shefqet Krasniqi e kemi përdorë pasi që ka qenë cak i sulmeve të shumta nga këto portale