'Skype' demanton ndryshimin e politikës

Zyrtarët e kompanisë ‘Mivrosoft’ kanë demantuar informatën sipas së cilës është kryer ndryshimi i politikës lidhur me funksionimin e programit ‘Skype’ për porosi ‘online’, biseda telefonike dhe video ‘chat’, në mënyrë që pjesëtarëve të shërbimeve policore dhe shtetërore t’u sigurohet një qasje më e gjerë në të dhënat e lidhura me përdoruesit e këtij shërbimi por edhe për të siguruar qasje në bisedat e përdoruesve. ‘Skype’ ka hapur një sajt të veçantë në kuadër të të cilit thuhet se ndryshimet që janë kryer kanë të bëjnë vetëm me avancimin e përdorimit dhe besueshmërisë, por thuhet gjithashtu se të gjitha porositë do t’u dërgohen autoriteteve nëse ekziston një nevojë e justifikuar. /kosovasot/kohaislame

Artikulli paraprakFOL: Për 3 muaj, 13 shkelje
Artikulli vijuesE vërteta e Luftës Civile në Shqipëri