Sot s’ka linja të rregullta të autobusëve

0
174

Të gjithë qytetarët e Kosovës që duan të udhëtojnë në Kryeqytet do të duhet të llogarisin vetëm në transportet e tyre private.

Kjo do të ndodhë për arsyen se linjat e ndryshme pritave të linjave të autobusëve nuk do të qarkullojnë si zakonisht. Për më tepër nuk dihet se në çfarë oraresh do të lëvizin këta autobus dhe në cilat drejtime, gjithmonë nëse do të lëvizin.
Hasim Zeneli, shef i ndërrimit në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë ka deklaruar për Indeksonline se nuk kanë orare të sakta për lëvizjen e autobusëve.
Ndërkohë Zeneli ka konfirmuar se për linjat nga Prishtina me shtetet e tjera dhe anasjelltas nuk ka ndryshime, dhe do të funksionojnë linjat e zakonshme./indeks/kohaislame