Të rinjtë: Njohja e gjuhëve të huaja, përparësi në karrierë

Njohja e gjuhëve të huaja, krijon mundësi dhe përparësi në karrierën e të rinjve në Kosovë. Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, disa të rinj, studentë në Universitetin e Prishtinës, vlerësojnë se punësimi është më i lehtë nëse njohin gjuhë të huaja, ashtu sikurse edhe mundësia për gjetjen e literaturës shtesë gjatë studimeve.

Artikulli paraprakVazhdojnë protestat kundër gjuhës shqipe
Artikulli vijues‘Evropa i ka izoluar kosovarët’