Thirrja e El-Bagdatit për sulme ndaj Turqisë dhe Arabisë Saudite!

Thirrja qe i ka bere kryekrimineli El-Bagdadi trupave te tij kriminale dhe ithtareve te tij te manipuluar; te godasin e luftojne Turqine dhe Arabine Saudite, tregon edhe nje here projeksionin e kesaj organizate kriminale per ta ndezur luften kudo mundet ne vendet Islame.
Thirrja ne keto momente nga njera ane synon te mbaje gjalle shpresen ne rradhet e luftetareve, por edhe te mobilizoje qelizat ne Turqi dhe Saudi qe te kryejne akte terroriste.
Nderkohe qe laku po ngushtohet ne Mosul dhe burimet financiare supozohet te shkojne drejt shterjes, pytja qe lind eshte, se nga mund te sigurohen financat per organizimin e njerzve qe te hapin fronte te reja ne shtete te rendesishme dhe me force te konsiderueshme ne rajon?
A eshte thjesht koecidence kohore leshimi i raketes balistike huthe drejt Mekes, kercenimet e shijave te Irakut ndaj Turqise dhe leshimi i deklarates se kriminelit El-Bagdadi per te sulmuar Saudine dhe Turqine?

Bledi Shkrepi Bilal

Artikulli paraprakNevada e dytë ndërtohet në Ankara
Artikulli vijuesParadokse dhe teori fanta-injorancë