Emocionale – T'i ndihmojmë këta jetima – Shpërndajeni

0
2436

Shoqata ” NuN ”sot ishte në fshatin Semenishtë të Shkupit. Vizitoi familjen e axhës Idris, ku para tre jave këtë familje e goditi një sprovë, djali i axhës Idriz Shabani ndëroi jetë si pasojë e kancerit . Shabani i ndjerë pas vehte la tre fëmijë, Idrisin e tetë vjeç, Sevdien shtatë vjeçe dhe Ramadanin dy vjet e gjysëm. Nëna e këtyre fëmije është me të meta psiqike dhe gjindet në spitalin psikiatrik ” Bardovc ” të Shkupit. Axha Idris, ky plak, kishte sprovën e vet, përpos sëmurjeve të tjera, para një viti kishte humbur edhe të pamurit për shkak të sëmurjes së diabetit. Apelojmë t’i ndihmohet kësaj familje.

Kontakto për ti ndihmuar: +38970 335 982

 

Për më tepër, ndiqeni videon më poshtë: