Tomë Gashi: Gërxhaliu ia huqë qëllimisht – Asanajn e vranë e Sopa u vetëvra

0
185
Avokati Tomë Gashi ka bërë akuza të rënda kundër udhëheqësit të Institutit të Mjekësisë Ligjore, Arsim Gërxhaliu.
Në Interaktiv në KTV, Gashi ka thënë se ndoshta me qëllim Gërxhaliu ia ka huqur dy herë në dy raste.
 
“Tash e kemi marrë edhe ekspertizën e tretë nga Londra që e vërteton prapë se Hamdi Sopa (ish-zyrtar qeveritar) është vetëvrarë, dhe nuk e kanë vrarë vajzat e gruaja, siç pretendonte prokuroria dhe Gërxhaliu. Ai tha që Dino Asanaj kishte bërë vetëvrasje, por unë besoj se ajo ka qenë vrasje, bazuar në përvojën e punës dhe në plagët e shkaktuara. Për të nuk bë asnjëherë një ekspertizë e dytë”, ka thënë Gashi.
 
Sipas tij, hetimet për vrasjen e Asanajt duhet të rinisin pasi që ai ishte në krye të “privatizimit të gjysmës së Kosovës”.