Trasnaksioni… në çdo 100 (punë të mira) jep fitim 70 mijë (shpërblime)?!

A ka njeri të mençur në botë që hyn në transaksion me bankën njerëzore e cila ofron 5% apo 7% “fitim” haram, dhe nuk është imune ndaj falimentimit apo shkatërrimit, ndërsa e lë transaksionin me “bankën” e Krijuesit të gjithësisë, i Cili në çdo 100 (punë të mira) jep fitim 70 mijë (shpërblime)?!

(Ali Tantavi)

Artikulli paraprakGrekët kthejnë shqiptarët në kufi dhe u vendosin kryqe në pasaporta
Artikulli vijuesErdoan: Situata ekonomike e Turqisë, më e mirë se ajo botërore në përgjithësi