Grekët kthejnë shqiptarët në kufi dhe u vendosin kryqe në pasaporta

Të paktën 60 shtetas shqiptarë janë kthyer ditët e fundit nga pala greke në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës.

Artikulli paraprakKur ushtarët Holandez veshën rroba të ushtarëve Osmanlij
Artikulli vijuesTrasnaksioni… në çdo 100 (punë të mira) jep fitim 70 mijë (shpërblime)?!