Tri gjëra, të cilat tregojnë nëse jeni të shëndetshëm

Woman visiting Montmartre, Paris

Zbulojmë tri gjëra, që do t’ju ndihmojnë për të ditur nëse jeni të shëndetshëm.

Flokët e fortë dhe të bukur
Flokët na tregojnë shumë shpejt nëse gjithçka është në rregull me trupin tonë.Kumti.com

Nëse na mungon disa vitamina, ato thyhen shpejt dhe janë pa shkëlqim. Nëse ju bien flokët ose keni ndjenjën se është “e fortë”, kjo mund të nënkuptojë që jeni të sëmurë ose, për shembull, vuani nga mungesa e disa vitaminave.

Thonjtë e fuqishëm
Një tregues tjetër i shëndetit tuaj janë thonjtë. Te njerëzit e shëndetshëm, thonjtë duhet të jenë të fortë. Nëse shfaqen njollat e bardha, kjo mund të nënkuptojë se ju mungojnë disa vitamina. Megjithatë, përveç problemeve trupore, përmes thonjve mund të dihet nëse keni edhe probleme mendore. Nëse kafshoni thonjtë, mund të jeni nën stres.

Gjuha
Gjuha është një organ i rëndësishëm kur bëhet një diagnozë. Në varësi të ngjyrës dhe përmbajtjes, mjekët mund të bëjnë disa përfundime. Te njerëzit e shëndetshëm gjuha duhet të jetë rozë.Kumti.com

Artikulli paraprakAutostrada më e gjatë në botë do të lidhë Rusinë, Britaninë dhe Amerikën
Artikulli vijuesParaja: Kur, pse dhe si u përdor për herë të parë