Turqi – Vazhdojnë shkarkimet nga puna në gjykatën ushtarake

0
186

Me urdhër të Kryeprokurorisë së Ankarasë, janë shkarkuar nga puna 21 gjykatës ushtarakë me detyrë në Gjykatën Ushtarake, Gjykatën e Lartë Ushtarake Administrative dhe shtabin qendror të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare, prej të cilëve 5 kolonelë të shtabit dhe 9 anëtarë.