Tv 21 M mbledh Islamofobat e Maqedonisë në Shkup

0
654

Sa të kujdeshëm paskan qenë drejtuesit e Tv 21 gjat ftesave për hapjen solemne të televizionit më të ri në Maqedoni (Tv 21), shumë pjesmarës aty ishin fytyra Islamofobe prej te Artan Grubi e deri te Vigjilent Leka. Sidoqoftë ky medium i cili (dyshojm që është ardhë me mision) duhet ket parasysh se Shqipëtari i Maqedonisë dallon shumë nga ai i Kosovës, dhe se ofertës së ofruar Shqipëtari i Maqedonisë me krenari do ti thotë JO! Sepse Haxhi Baba e ka këshilluar: “O Birr mos e shit Xhenettin e amshueshëm për dynjanë kalimtare”.