Unaza që zëvendëson të gjithë çelësat, kredit kartelat, fjalëkalimet (Video)

Token është një unazë identiteti me një sensor gjurmë gishtash që zëvendëson të gjithë çelësat, kartat dhe fjalëkalimet tuaja./Kumti.com

Artikulli paraprakDeputeti: Këshilltarët e ministrave pinë verë me çmim 90 euro me para publike
Artikulli vijuesGolf 2 si ky vështirë që keni parë ndonjëherë (Video)