Golf 2 si ky vështirë që keni parë ndonjëherë (Video)

Mastermilo filloi kur një grup shokësh u mërzitën nga gara e pistës dhe gara me shpejtësi. Ata vendosën se ka shumë gjëra zbavitëse që mund të bëjnë me vetura ./Kumti.com

Për të kuptuar se qka i kanë bërë një golfi shikoni videon:

 

Artikulli paraprakUnaza që zëvendëson të gjithë çelësat, kredit kartelat, fjalëkalimet (Video)
Artikulli vijuesNjë njeri, bën 40 zëra të ndryshëm (Video)