Vazhdojnë protestat e refugjatëve sirianë në kufirin Maqedoni – Greqi

0
192

Në të njejtën kohë, refugjatët janë duke protestuar edhe në kampin Idomeni, ku rreth 12 mijë refugjatë bllokojnë hekurudhën, duke kërkuar kështu që të udhëtojnë për në Evropën Perëndimore.

Nga ana tjetër moti i keq me shi dhe erë të fuqishme i ka prishur tendat, duke lënë një numër njerëzish nën qiell të hapur. Revolta e tyre kulmoi, kur para dy ditësh, dy refugjatë i vunë flakën vetes, kurse sitauta vjen e rëndohet ende më shumë.