Verifikoni se a do të bëheni milioner

Më as një milion dollarë nuk janë para të mëdha, theksojnë hulumtuesit, ndërsa të gjithë njerëzit e rinj mund të lavdërohen që kanë fituar aq para.

Numri më i madh i tyre është nga tri profesione të cilat fitojnë më së shumti: teknologjia informative, financat dhe kontabiliteti, andaj kjo edhe për ju është shenjë e mirë nëse merreni me këto punë.

Shenjë tjetër e pasurisë së madhe të cilën mund ta fitoni është fillimi i pavarur, transmeton Telegrafi.

Tetë nga dhjetë milionerë e kanë filluar vetë biznesin e tyre, ndërkaq multimilionerët i kanë trashëguar dhe i kanë zhvilluar tutje.

Shenja e tretë e pasurisë së ardhshme është agresiviteti në punë – kush rrezikon, fiton – tregon analiza e të suksesshmëve në biznes.

Mendoni, a jeni edhe ju të gatshëm për një rrezikim të tillë? /Telegrafi/

Artikulli paraprakArabia Saudite ndërton mega-qytetin me një sipërfaqe prej 26.500 kilometra katrorë, që do të kushtojë 500 miliardë dollarë (Foto/Video)
Artikulli vijuesBajrami: Kryeministri ta sqarojë krijimin e ministrisë së Zhvillimit Rajonal