17 ide të shkëlqyeshme për banjën tuaj

Kumti ju prezanton me disa nga idetë më të bukura për dekorimin e ndjeshëm dhe krijues të banjove. Siç do ta kuptoni, ju nuk duhet të sakrifikoni rehati praktike për hir të imagjinatës dhe trendit!

Mos e humbisni sekretin në temperaturën e përsosur të dushit në fund!

17. Një mënyrë e re për të varur peshqirët tuaj

Autorët e këtij blogu nuk janë të kënaqur me planet e vjetra të mërzitshme.

16. Raftet e impresionuara nga druri 

Ju do të gjeni një klasë të lehtë për t’u kuptuar për krijimin e artikujve të tillë në këtë faqe

15. Shporta me stil të varur

Një zgjidhje e thjeshtë dhe tërheqëse për ruajtjen e aksesorëve tuaj të banjës

14. Bordi i kozmetikës magnetike

13. Pastë dhëmbësh e përshtatshme

12. Ideja e ëmbël e ruajtjes së banjës

11. Rafte nga paletat

10. Përdorimi praktik i hapësirës së kufizuar të magazinimit

Pse të mos vendosni një raft ose 2 në disa vende të pazakonta? Për shembull, mbi derën

9. Raftet e vogla për shporta dhe peshqirë

8. Raftet me shumë nivele

 

Ka mjaft hapësirë të papërdorur nën lavamanin tuaj të banjës për të akomoduar qasje të shpejtë dhe të lehtë në të gjithë aksesorët tuaj më të nevojshëm.

7. Përdorime të reja për kavanoza qelqi

Një varg kavanozësh të qelqit të varur – çfarë zgjidhjeje e modës për ruajtjen e sendeve të ndryshme të vogla!

6. Grepa të montuara në gardërobë

Pse të mos e vendosni ato grepa të zakonshëm në një përdorim të ri? Për shembull, duke përdorur ato për të varur tharëse flokësh tuaj dhe shufër.

5. Një raft – shumëpërdorimësh

4. Shirit magnetik për mbajtjen e aksesorëve të vegjël

Për të mbajtur sende të vogla metalike nga humbja, thjesht bashkëngjitni një shirit magnetik në muret e banjës suaj. Shikoni më shumë këto detaje .

 

3.Stili i shportës

Mbani të gjitha gjërat e domosdoshme në një vend.

2. Kavanoza për sendet higjienike

Duke menduar për stolisjen e  banjos tuaj me disa nga këto kavanoza të bukur, të lehtë për të bërë?

1. Pllaka lustruese

Nëse dëshironi të hiqni njollat e bardha në pllakat e banjës tuaj dhe kuzhinë, mund të përdorni pastë dhëmbësh dhe një sfungjer të rregullt për larjen e enëve. Vendoseni disa pastë dhëmbësh brenda sfungjerit dhe do të keni një pajisje të lustrimit afatgjatë për pllakat tuaja./Kumti.com

Artikulli paraprakShpërthim i fuqishëm në Shën Petersburg
Artikulli vijues11 gjërat më të rrezikshme në kuzhinën tuaj që ju nuk i dini