Veteranët e armatosur në Libi përsëri kërkojnë ndarjen e të ardhurave naftore

0
163

Një grup i veteraneve i cili ende eshte i armatosur e i cili ka marrë kontrollin e resurseve dhe terminaleve naftore në Libi përsëri ka kërkuar ndarjen e të ardhurave naftore të Libisë.
Agjencia Reuters e lajmeve njoftoi se Abdulrabe Al-Barasi, kryeministër i vetëquajtur i qeverisë së Barake e cila është formuar kohëve të fundit në lindje të Libisë nga ish-revolucionarët e këtij vendi, në një konferencë për shtyp, ka deklaruar se qeveria e Tripolit përveç hetimeve për korrupsionin qeveritar, duhet t’i ndaj të ardhurat naftore me provincat e tjera të vendit.