VIDEO – A e dini pse Ataulla Efendiu dha fetva: Haram me shku në Turqi?!

Hoxhallarët tanë të nderuar ishin vendimtarë që na shqiptarët me mbet në këto treva, Ataulla Efendiu (rahmet i pastë shpirti) ishte prej të rallëve hoxhallarë që dha fetva publike dhe tha Haram me shku në Turqi, thotë Imami Bekir Halimi në këtë video sekuencë duek qortuar pushtetarët që në Shkup rikujtojnë vetëm Priftat si Pjetër Bogdani apo komunistat si Nexhat Agolli, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakPër intelektualët tanë që i nënçmojnë Arabët dhe i vardisen Vatikanit
Artikulli vijuesDhembja e vajit pa lotë