VIDEO – A lejohet dhurimi i Organeve

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë Islame, pyetja e radhës ka të bëj me dhurimin e organeve, gjegjësisht pyetësi pyetë: A lejohet dhurimi i Organeve ?, kësaj pyetje i përgjigjen hoxhalalrët Bekir Halimi, Enes Goga dhe Ahmed Kalaja, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

 

Artikulli paraprakA e dini se kur filloi ndriçimi i minareve?
Artikulli vijuesPapa Francesku refuzon Gruevskin, do vizitojë Maqedoninë një herë tjetër?(!)